Hoofdmenu
Home
Recepten
Tapas
Tips
Zoeken
Info
Contact
Links
Sitemap
Feeds
Ensalada de Verano - Zomersalade van aardappelen
maandag 02 juli 2007

Image

Mmmm.....koude aardappelen op warme dagen. Echt lekker en zeker tijdens deze zwoele "warme" zomerdagen.

Maar natuurlijk niet alleen koude aardappelen. Deze salade wordt aangekleed met (vers) gegrilde paprika, gekookte eieren en nog met wat ansjovis (dit heerlijke zoute visje is een echte delicatesse, die door ons Nederlanders nog te weinig wordt gewaardeerd). Een bijzondere dressing maakt deze salade helemaal af.

Door de diverse heerlijke smaken is deze salade een echt 'toppertje'.

Lees meer...
 
Butifarra con judías - Bonenschotel met braadworsten
donderdag 28 juni 2007

Image

Nederland heeft bijna vakantie, op 30 juni trekt Zuid-Nederland er op uit. En bij vakantie hoort ook vakantie- voedsel. Weet je niet wat je moet eten? Dan is dit misschien de oplossing. Eenvoudig, lekker en natuurlijk verantwoord.  En je hoeft er bijna niets aan te doen. Nieuwsgierig geworden ........

Lees meer...
 
Fricando al la antigua - Stoofschotel op ouderwetse wijze
maandag 25 juni 2007

Image

Zomer ... geen mooi weer, maar regenachtige dagen. En dan een ouderwets lekkere stoofpot op het menu. Alles in één pan, wat een geweldig idee. En waarom wachten tot de herfst voor een gezellige ouderwetse stoofpot? De gebruikte groenten en kruiden zijn volop verkrijgbaar en het vlees kun je het hele jaar kopen.

Het grote voordeel van een stoofpot is dat je niet de hele dag in de keuken hoeft te staan om een heerlijke maaltijd te bereiden; je hebt er zelfs geen omkijken naar hebt als alles op het vuur staat. En het hele huis vult zich met de heerlijke geur van jouw stoofpot.

En hoe voorkom je dat jouw liefdevol bereide, heerlijk geurende én smakende runderstoofpotje saaibruin de pan uit komt? Met behulp van dit recept en de tips lukt het je zeker.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Resultaten 9 - 12 van 36