Hoofdmenu
Home
Recepten
Tapas
Tips
Zoeken
Info
Contact
Links
Sitemap
Fruitige Salade Afdrukken E-mail
maandag 15 januari 2007

Image

Deze fruitige salade is lekker bij een vleesgerecht maar smaakt goed bij de Tagliatelle met spaanse gehaktballetjes

Bereidingstijd

  • 5 min voorbereiden
  • 10 min bereiden 

Ingrediënten

  • 100 gram veldsla
  • 150 gram cherry-tomaten
  • ½  wortel
  • 1 appel
  • 30 gram rozijnen
  • handje gepelde walnoten
  • 1 eetlepel wijnazijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • zout en peper

Bereidingswijze 

Was indien nodig de veldsla en droog deze in een slacentrifuge. Doe de veldsla in een schaal.  Schil de winterwortel en de appel, snij deze fijn en voeg het aan de veldsla toe.

Was de cherry-tomaten en snij deze in twee stukken. Voeg de cherry-tomaten, de rozijnen en de walnoten toe aan de veldsla. Roer het geheel door.

Maak de Dressing van wijnazijn en schenk de dressing vlak voor het opdienen over de salade.

 

 

 
< Vorige   Volgende >