maandag 15 januari 2007 |

Deze fruitige salade is lekker bij een vleesgerecht maar smaakt goed bij de Tagliatelle met spaanse gehaktballetjes.
Bereidingstijd- 5 min voorbereiden
- 10 min bereiden
Ingrediënten- 100 gram veldsla
- 150 gram cherry-tomaten
- ½ wortel
- 1 appel
- 30 gram rozijnen
- handje gepelde walnoten
- 1 eetlepel wijnazijn
- 2 eetlepels olijfolie
- zout en peper
Bereidingswijze Was indien nodig de veldsla en droog deze in een slacentrifuge. Doe de veldsla in een schaal. Schil de winterwortel en de appel, snij deze fijn en voeg het aan de veldsla toe. Was de cherry-tomaten en snij deze in twee stukken. Voeg de cherry-tomaten, de rozijnen en de walnoten toe aan de veldsla. Roer het geheel door. Maak de Dressing van wijnazijn en schenk de dressing vlak voor het opdienen over de salade. |