Hoofdmenu
Home
Recepten
Tapas
Tips
Zoeken
Info
Contact
Links
Sitemap
Hoofdgerechten
Pollo con hierbas - Gemarineerde Kipdrumsticks met kruiden Afdrukken E-mail
woensdag 15 augustus 2007

Image

Volgens de bekende reclame-slogan is kip een veelzijdig stukje vlees. Daar valt natuurlijk over te twisten maar ............ kip smaakt (mits goed klaargemaakt) heerlijk. Daarom nu een heerlijk simpel gerecht met kip om de vingers bij op te eten. 

Lees meer...
 
Caldeirada de Dorada - Dorada uit de oven Afdrukken E-mail
maandag 09 juli 2007

Image

In Spanje wordt de lekkerste vis verkocht; de Dorada komt ook uit Spanje. Het is een heerlijke vis met smakelijke wit vlees. De Dorada hoort bij de familie van de baarsachtigen. Alle vissen, die behoren tot de familie van de baarsachtigen, hebben smakelijke wit vlees.

Persoonlijk vind ik deze vis klaargemaakt in de oven met wat aardappelen, ui, paprika en tomaten het lekkerste. Het bereiden van de Dorada op deze manier kost wel wat meer tijd, maar het resultaat mag er zijn.  

 

Lees meer...
 
Pollo Asadas - Gestoofde kip in wijn Afdrukken E-mail
maandag 02 juli 2007

Image

Kip-in-'t-pannetje is een bekend stoofpot-gerecht. Maar als je hier op bent uitgekeken, dan is dit een fantastisch alternatief.

Een heerlijk stoofpotje uit de Spaanse keuken, waarbij de kip wordt gestoofd in droge witte wijn. Om de hoeveelheid alcohol hoef je je echt geen zorgen te maken, deze wordt er gewoon uitgekookt. 

En ....wat betreft de kooktijd? In slechts 40 minuten op tafel. Precies genoeg tijd om eventueel ook nog de aardappelen te schillen, de groente schoon te maken en alles te koken.

Lees meer...
 
Butifarra con judías - Bonenschotel met braadworsten Afdrukken E-mail
donderdag 28 juni 2007

Image

Nederland heeft bijna vakantie, op 30 juni trekt Zuid-Nederland er op uit. En bij vakantie hoort ook vakantie- voedsel. Weet je niet wat je moet eten? Dan is dit misschien de oplossing. Eenvoudig, lekker en natuurlijk verantwoord.  En je hoeft er bijna niets aan te doen. Nieuwsgierig geworden ........

Lees meer...
 
Fricando al la antigua - Stoofschotel op ouderwetse wijze Afdrukken E-mail
maandag 25 juni 2007

Image

Zomer ... geen mooi weer, maar regenachtige dagen. En dan een ouderwets lekkere stoofpot op het menu. Alles in één pan, wat een geweldig idee. En waarom wachten tot de herfst voor een gezellige ouderwetse stoofpot? De gebruikte groenten en kruiden zijn volop verkrijgbaar en het vlees kun je het hele jaar kopen.

Het grote voordeel van een stoofpot is dat je niet de hele dag in de keuken hoeft te staan om een heerlijke maaltijd te bereiden; je hebt er zelfs geen omkijken naar hebt als alles op het vuur staat. En het hele huis vult zich met de heerlijke geur van jouw stoofpot.

En hoe voorkom je dat jouw liefdevol bereide, heerlijk geurende én smakende runderstoofpotje saaibruin de pan uit komt? Met behulp van dit recept en de tips lukt het je zeker.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 32